من که آدم خلاقی نیستم. کاش من هم مثل دوستم خلاق بودم. اگر خلاقیت بیشتری داشتم، در کارم موفقتر بودم. چهطور میتوانم خلاقیتم را افزایش بدهم؟ حتمن شما هم در مسیر کار و فعالیت خود این جملات را به خود گفتهاید. اما خلاقیت چیست و آیا راهی وجود دارد که بتوانیم خلاقتر شویم؟
این کتاب برای کسانی نوشته شده است که مشغول ساختن با حادثهی دلخراش یا واقعهی دردناکی هستند. این واقعه ممکن است خیلی سال قبل اتفاق افتاده یا همین الان در حال وقوع باشد. احتمالن متوجه میشوید که دربارهی آن بینهایت فکر میکنید، بیش از حد نگرانید، و حتا خیلی خوابش را میبینید.
اگر به مباحث توسعهی فردی و موفقیت علاقهمند هستید، حتماً با جملات تأکیدی آشنا هستید. عبارت تأکیدی جملهای است که آنچه میخواهید در زندگیتان داشته باشید، به زمان حال بیان میکند، انگار که همین الان آن چیز در زندگی شما وجود دارد. نمونههایی از این جملات تأکیدی عبارتند از: «من خوشحالم. من ثروتمندم. من رابطهی عاطفی خوبی دارم. من دوستداشتنی هستم. من نویسندهی خوبی هستم.» مدرسان توصیه میکنند این عبارتها را بنویسید و مرتب با خود تکرار کنید. اما آیا این روش بهراستی تأثیرگذلر است؟ آیا این جملات تأکیدی باعث میشوند ما به خواستههای خود نزدیکتر شویم؟
قبل از اینکه با نوشتن آشنا شوم، با مشکلات زیادی دستوپنجه نرم میکردم. تحملم کم بود و زود عصبانی میشدم. با اطرافیان سر هر مسئلهی کوچکی بحث میکردم و ناراحتیها را مدام در ذهنم نشخوار میکردم. اضطراب و نگرانی از صبح که بیدار میشدم تا شب که میخوابیدم با من همراه بود. نیاز داشتم تا ذهنم را از احساسات منفی تخلیه کنم اما نمیدانستم چگونه
شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که معتقدند عمر وبلاگنویسی به پایان رسیده و با وجود اینستاگرام و تلگرام، دیگر کسی مطالب وبلاگ را نمیخواند. البته منظور من از وبلاگ، سایتهایی مثل پرشین بلاگ و بلاگفا نیست که عمر این نوع وبلاگنویسی از نظر من هم به پایان رسیده است.منظور از وبلاگ، بخشی از وبسایت شخصی شماست که در آن محتوا منتشر میکنید. اما آیا داشتن وبلاگ برای همگان ضروری است؟
پندنامه قالبی است که شما میتوانید بهوسیلهی آن توصیههایی را که برای خود دارید، فهرست کنید. پندنامهی هر فرد مختص خود اوست و ممکن است برای دیگران کاربردی نباشد. اگر دوست داشتید جملاتی از پندنامهتان را در قسمت دیدگاهها بنویسید.
بسیاری از ما دوست داریم عادتهای مفيد را وارد زندگی خود کنیم اما در بیشتر موارد شکست میخوریم. حتمن برای شما هم پیش آمده که بخواهید کاری را بهصورت عادت هرروزهی خود درآورید. مثلن هرروز کتاب بخوانید، ورزش کنید، بنویسید، زبان خارجی یاد بگیرید، پیادهروی کنید و... اما معمولن چند روز یا چند هفته انجام میدهید و بعد ناگهان همهچیز بههم میریزد و شما از ادامهی مسیر منصرف میشوید.
با نزدیک شدن به سال جدید، خیلی از ما شروع به نوشتن لیست اهدافمان میکنیم و به خودمان قول میدهیم که به این اهداف برسیم اما چند درصد از ما به این لیست متعهد میمانیم؟ ممکن است چند روز به آن عمل کنیم ولی معمولاً این فهرستها لابلای روزمرگیهای ما فراموش میشوند و
بعضی از افراد گمان میکنند نوشتن فقط مختص نویسندگان ادبی و شاعران است و بقیهی افراد نیازی به یادگیری مهارت نوشتن ندارند. اما برای هر فردی که در مسیر رشد و توسعهی فردی است، واجب است که نوشتن را بیاموزد. اگر میخواهید بدانید نوشتن چگونه در جنبههای مختلف زندگی میتواند تأثیرگذار باشد، این مقاله را بخوانید.